Ghiduri consultative

 

Momemntan nu exista ghiduri in consultare!

 

Puteti transmite observațiile și propunerile de modificare a Ghidurilor Solicitantului publicate in varianta consultativa la adresa de e-mail galrazim@gmail.com în termen de 7 zile calendaristice de la data publicării acestora.

Data deschiderii sesiunilor de depunere a proiectelor la G.A.L. Razim este data lansarii apelului de selectie pentru masura respectiva.

Apelul de selectie va fi publicat in sectiunea Finantare proiecte/Apeluri de selectie active de pe site-ul www.galrazim.ro si va fi insotit de toate anexele necesare depunerii proiectului.

Va sfatuim sa va elaborati proiectul urmarind varianta finala a Ghidului Solicitantului, care va fi publicata din timp pe pagina web a G.A.L. Razim (Sectiunea Masuri de finantare / Ghidul solicitantului si anexele aferente masurii pe care doriti sa aplicati).

Pentru orice neclaritati privind accesarea finantarilor nerambursabile acordate prin intermediul Strategiei de Dezvoltare Locala G.A.L. Razim, ne puteti contacta la numerele de telefon 0745.209.415  sau la adresa de mail galrazim@gmail.com.